Napi10! -- Kvíz --

Napi10! -- Kvíz --

Sokkoló színészhalálok - KVÍZ!

2021. március 01. - Kvíz Kálmán

Egy csomó színész van, aki ágyban, párnák közt leheli ki lelkét, de jó páran akadnak, akik sajnos valamilyen egzotikus úton vesztik életüket. Az ő haláluk sokszor sokkolja a társadalmat, a rajongókat, és gyakran az is előfordul, hogy pontosan ezek a tragédiák konzerválják emléküket, és nem igazán a művészetük. 

Ebben a villámkvízben 10 olyan színész szerepel, aki nem a "hagyományos" úton vesztette életét, sokkal hamarabb, mint kellett volna. Te mennyit ismersz közülük? 

Ehun a Facebook oldal! Egy like, oldalkövetés nem áll semmiből! köszi!

 

Biztos emlékszel Emmanuelle-re! De mennyit tudsz róla? Szuperkvíz!

Ha van klasszikus "felnőttfilm", akkor az az Emanuelle, amMi a rendszerváltás környékén lázban tartotta az egész országot. Köszönhetően többek között a Filmslágerek magyarul kazinak is, amelyen az egyik legnépszerűbb szám a filmzene magyarított verziója volt. Bár az tény, hogy szabados tartalmak a nyolcvanas években már bőven megjelentek a királyi tévében (például a Parabolában rendszeres keringtek a keblek Árkus József feje körül), de azért mégiscsak ez volt az (egyik) első szexfilm, ami felbukkant Magyarországon.

Na a lényeg, hogy az EmManuelle-ről szinte mindenki hallott, de az más kérdés, hogy mennyit tud róla. Most hála a jó égnek mindenki tesztelheti a tudását a gigakvíz segítségével! Őrület! 

 

Mennyit tudsz Michael Jordanről? Teszteld!

A Netflixen nagyon nagyot ment a Chicago Bull utsó bajnoki címét feldolgozó dokumentum sorozat. Teljes joggal, ugyanis a The Last Dance új színt hozott ebbe a világba. Ám azt nem tagadhatjuk, hogy nagy népszerűségét annak is köszönheti, hogy központi szerepet kap benne Michael Jordan! TE mennyit tudsz a Főbikáról? Teszteld le tudásodat e villámkvíz segítségével!

Felismered a híres magyar filmeket egyetlen képkockából?

Szipiszuper minikvíz! 10 képkocka, 10 híres-hírhedt magyar film! De te felismered őket? Szoktál magyar filmet nézni tévében vagy moziban akár? Ha igen, akkor ez a játék jó eséllyel menni fog, de ha nem akkor is van esély néhányra. Jó szórakozást, az a lényeg!

 

 

Mennyire tudsz szabolcsiul?

Bár relatíve kis ország vagyunk, kevés lakossal, de még mi is büszkén elmondhatjuk, hogy vannak olyan tájegységeink, amelyek saját kis "mininyelvvel" bírnak. Például Szabolcsban a népek egy csomó olyan szót használnak, amelyeket másutt nem igazán. Mennyire vagy képben ezzel kapcsolatban? Mennyire tudsz szabolcsiul? Most letesztelheted a tudásod (az illusztrációk becsapósak is lehetnek, azokból felesleges mélyreható következtetéseket levonni!).

 

Tudod például, hogy mi a "süsü"?

 

Fagyikvíz! 10 kérdés a fagylaltról!

Gyerekek, ezt is megértük! Révfülöpön betiltották a fagyizást! Ebben csak egy jó dolog van, hogy én nem vagyok Révfülöpön, de bárhogy nézzük, ez egy katasztrófa!  Hová jutott a világ? Betiltják a fagyizást? Inkább jöjjenek az apokalipszis lovasai! Annyira felkavart a téma, hogy jöjjön egy villámfagyi-kvíz (vagy villám fagyikvíz? vagy fagyi villámkvíz? mindegy, lényegtelen)

 

süti beállítások módosítása